مهاجرت به عمان
مهاجرت به عمان، امروزه برای ایرانیان به یکی از گزینه های پرطرفدار در میان کشورهای عربی، تبدیل شده است. وجود ثبات اقتصادی و تجاری، پیشرفت سیستم های شهری و امکانات، امنیت داخلی و خارجی کشور عمان، دلیل این استقبال می باشد. روش های مهاجرت به عمان متعدد و گوناگون هستند که هر شخص به نسبت شرایط و اهداف خود می تواند نسبت به آن اقدام نماید.
روش های مهاجرت به عمان: مهاجرت به عمان از راه تحصیل، از راه کار، از راه ازدواج، از راه تولد، از راه پناهندگی، از راه سرمایه گذاری و مهاجرت به عمان برای هنرمندان و افراد بسیار موفق
مهاجرت به عمان از راه اخذ ویزای کاری: در این روش شخص باید به صورت بی واسطه یا با واسطه کارفرمایی در کشور عمان یافته و از طریق ارسال مدارک مکفی، مهارت و تخصص خود را به کارفرما اثبات کند. سپس کارفرما باید از اداره پلیس و اداره کار دعوت نامه شغلی بگیرد و مراحل طی شود. به دلیل اولویت بخشیدن به افراد اهل عمان، اخذ اقامت کار برای افرادی خارجی پیچیدگی های خودش را دارد. یکی از الزامات این ویزا داشتن گواهینامه NOC می باشد که بسته به فاکتورهای سیاسی و اقتصادی کارنامه شخص دارد.
مهاجرت به عمان از راه تحصیل: زبان تحصیلی کشور عمان هم به صورت عربی و هم به انگلیسی است. برای ورود به مقطع کارشناسی نمره آیلتس 5.5 و گواهینامه متوسطه دوازده ساله اجباری می باشد. برخی از دانشگاه های عمان آزمون ورودی دارند؛ به خصوص در رشته های مهندسی و پزشکی. برای پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد آیلتس 6.5 و نمره حد نصاب 2.75 تا 4 را در آزمون CGPA الزامی است.
مهاجرت به عمان از راه سرمایه گذاری: سرمایه گذاری در کشور عمان به سه صورت خرید ملک، ثبت شرکت، سپرده بانکی و خرید اوراق قرضه و سهام است. خرید ملک در مناطق مجاز (نه تمام مناطق) می باشد. مالکیت ملک تا 90 سال به شخص خارجی می رسد و شخص تا وقتی مالکیت ملک را داشته باشد، اقامت عمان را دارد. ثبت شرکت یکی از روش های آسان مهاجرت به این کشور است.
مهاجرت به این کشور از راه ازدواج با شرایطی همراه می باشد: اثبات صوری نبودن ازدواج و تمکن مالی همسر عمانی، اثبات زندگی با همسر عمانی به مدت حداقل ده سال، عدم سوء پیشینه و سابقه کیفری و تسلط به زبان عربی
این ها چند مورد از راه های متعدد مهاجرت به عمان می باشند. برای اقدام برای بهترین راه، باید زیر نظر مشاور اقدام نمود.